Buismotoren voor rolluik of zonnescherm van Rojaflex

Heeft u een zonwering of rolluik die eigenlijk net wat te zwaar is waardoor het moeite kost om deze te hanteren? Buismotoren is voor u de ideale uitkomst, deze motoren zorgen ervoor dat uw rolluik of zonwering automatisch omhoog of naar beneden gaat. Dit bespaart u een hoop moeite en inspanning.

Waarom rolluikmotoren van Rojaflex?

Rojaflex staat voor innovatie, bij ons kunt u altijd de meest recente en de beste modellen aanschaffen. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze mechanische buismotoren en elektrischetronische buismotoren. Door onze specialisatie in deze apparatuur kunnen wij u van heldere informatie voorzien over de techniek en de werking van de motoren. Ook adviseren wij u graag over het plaatsen van de Rojaflex buismotoren. Met de betrouwbare Duitse kwaliteit van Rojaflex bent u verzekerd van duurzame en kwalitatief hoogstaande buismotor.

Bij ons kunt u niet enkel buismotoren kopen, ons assortiment omvat namelijk ook vele soorten toebehoren voor uw rolluikmotor. Bekijk ons assortiment aan toebehoren zodat u altijd voorzien bent van de beste apparatuur.

Rojaflex buismotor en rolluikmotor demonstratie

Bent u benieuwd hoe Rojaflex buismotoren uw leven makkelijker kunnen maken? Wij als Rojaflex leverancier geven onze klanten altijd een uitgebreide demonstratie van onze modellen, wanneer zij daar behoefte aan hebben. Maak vandaag nog een afspraak voor een demonstratie en ervaar zelf het gemak van een buismotor van Rojaflex. Zo kunt u kijken waarom wij de beste zijn in ons vak.

Welke buismotor is voor mij geschikt?

U kunt de juiste motor voor uw luik of scherm zelf berekenen op met onze handige buismotor rekentool. Wij begrijpen dat het zelf berekenen enige moeite of verwarring kan opleveren. Wanneer u er niet helemaal uit komt kunt u ons gerust contact met ons opnemen zodat wij u van een gewenst advies kunnen voorzien.

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

  • Rojaflex voor bij u thuis
    Rojaflex voor uw zonnewering
    Rojaflex motor voor uw zonwering
    Systematiek van Rojaflex

 "Voorsprong door innovatie"

Rojaflex Buismotoren