Buismotoren voor rolluik of zonnescherm van Rojaflex

Heeft u een zonwering of rolluik die eigenlijk net wat te zwaar is, waardoor het u moeite kost om deze te gebruiken? Dan zijn buismotoren voor u de ideale uitkomst. Deze motoren zorgen ervoor dat uw rolluik of zonwering automatisch omhoog of omlaag gaat. Dit bespaart u een hoop moeite en inspanning.

Waarom buismotoren van Rojaflex?

Rojaflex staat voor innovatie. Bij ons kunt u altijd de meest recente en de beste modellen buismotoren aanschaffen. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze mechanische buismotoren en elektrischetronische buismotoren. Door onze specialisatie in deze apparatuur kunnen wij u van heldere informatie voorzien. U heeft daardoor duidelijk voor ogen hoe de motor van een rolluik werkt. Ook adviseren wij u graag over het plaatsen van de Rojaflex rolluikmotor. Met de betrouwbare Duitse kwaliteit van Rojaflex bent u verzekerd van een duurzame en kwalitatief hoogstaande buismotor.

Bij ons kunt u niet enkel buismotoren kopen, ons assortiment omvat namelijk ook vele soorten toebehoren voor uw rolluikmotoren. Bekijk ons assortiment, zodat u altijd voorzien bent van de beste apparatuur.

Rojaflex buismotor en rolluikmotor demonstratie

Bent u benieuwd hoe Rojaflex buismotoren uw leven makkelijker kunnen maken? Wij als Rojaflex leverancier geven onze klanten altijd een uitgebreide demonstratie van onze modellen, wanneer zij daar behoefte aan hebben. Door onze ervaring zijn wij in staat de juiste rolluikmotor voor u te berekenen.

Door het helpen van klanten wereldwijd met hun rolluiken en zonweringen weten wij precies wat u nodig heeft. Een passende buismotor voor uw rolluik berekenen gaat bij ons heel gemakkelijk. Ook uw rolluik afstellen doen wij snel en voordelig. Maak vandaag nog een afspraak voor een demonstratie en ervaar zelf het gemak van een buismotor van Rojaflex. Zo kunt u met eigen ogen zien waarom wij de beste zijn in ons vak.

Welke buismotor is geschikt voor mij?

U kunt ook zelf een geschikte rolluikmotor kiezen door gebruik te maken van onze handige rolluikmotor rekentool. Wij begrijpen dat het zelf berekenen enige moeite of verwarring kan opleveren. Wanneer u er niet helemaal uitkomt kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat wij u van een gewenst advies kunnen voorzien.

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

RojaflexRojaflexRojaflexRojaflex

 "Voorsprong door innovatie"

Rojaflex Buismotoren