Horren van Rojaflex

Horren producent met veel ervaring

In de lente en zomer zetten we graag onze ramen of deuren open, zodat het lekker door kan waaien. Een gevolg hiervan is dat muggen en andere ongedierte naar binnen kunnen komen. Rojaflex horren bieden hier de oplossing voor. Ongedierte blijft buiten, terwijl u geniet van frisse lucht en een verkoeld huis. Comfort en bescherming is waar het om gaat. Als horren producent maken wij dit voor u mogelijk. Wij bieden verschillende horren voor elk type raam of deur en plaatsen ze gemakkelijk en snel voor u!

Voordelen van Rojaflex horren

Verschillende soorten Horren

Als horren producent bieden wij horren in alle soorten en maten, geschikt voor elk raam of deur. Globaal zijn onze horren in te delen in 4 categorieën: Inzethorren, rolhorren, schuifhorren en plisse horren.

Inzethorren

Wanneer u een raam heeft dat vaak open gaat is een inzethor het meest geschikt. Neem als voorbeeld uw keukenraam. Inzethorren van Rojaflex houden de luchtcirculatie in de keuken op gang. Dit type hor wordt gemakkelijk met draaiklemmen gemonteerd in het kozijn. Omdat het goed en strak aangesloten zit kunnen vliegen en muggen niet naar binnen.

Rolhorren voor ramen en deuren

Rolhorren zijn geschikt voor zowel deuren als ramen en hebben een lange levensduur. Dit komt doordat het gaas van de hor versterkt is door glasvezel. Hierdoor blijft hij mooi, zelfs wanneer hij vaak open en dicht gaat. Daarnaast biedt Rojaflex als horren leverancier kwaliteit en bent u er zeker van dat onze horren niet beschadigd of verkleurd worden door het weer.

Schuifhorren

Zoals de naam al doet vermoeden zijn schuifhorren geschikt voor schuifdeuren. Er zijn drie typen schuifhorren, namelijk met een vleugel, twee vleugels of drie vleugels. Schuifhorren van Rojaflex zijn verstevigd met glasvezel, wat ze goed bestand maakt tegen alle weersomstandigheden.

Plisse horren

Kenmerkend voor plisse horrenvan Rojaflex is dat ze ruimtebesparend zijn en dat het gaas weerbestendig is. Er is een klein profiel aanwezig waarin het gaas zich opvouwt. Het gaas komt standaard in het zwart, om het uitzicht zo optimaal mogelijk te behouden. Plisse horren zijn geschikt voor zowel deuren als ramen.

Al meer dan 100 jaar horren groothandel

Rojaflex is al meer dan 100 jaar een internationale horren groothandel. Als B2B leverancier van horren richten wij ons op uiteenlopende bedrijven binnen de bouw- en installatiemarkt. Bent u op zoek naar een vooruitstrevende horren producent, die niet alleen horren biedt, maar ook buismotoren en rolluiken? Rojaflex gaat graag met u in gesprek!

Uw horren leverancier

Rojaflex is uw betrouwbare horren leverancier. Onze horren worden dagelijk op de meest uiteenlopende deuren en ramen geplaatst. Zand en ongedierte worden buitenshuis gehouden. Als horren groothandel bieden wij gedurende de zomermaanden de ideale oplossing voor veel mensen. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

RojaflexRojaflexRojaflexRojaflex

"Wij bewegen het"

Rojaflex Buismotoren