Horren van Rojaflex

Comfort en bescherming

In de lente en zomer zetten we graag onze ramen of deuren open, zodat het lekker door kan waaien. Een gevolg hiervan is dat muggen en andere ongedierte naar binnen kunnen komen. Horren dienen hiervoor als oplossing, omdat ze hier bescherming tegen bieden. Rojaflex horren bieden hier een uitkomst voor.

 

Voordelen van Rojaflex horren

 

Verschillende soorten Horren

Inzethorren

Wanneer u een raam heeft die veel open gaat, zoals bijvoorbeeld in de keuken, dan is een inzethor het meest geschikt. Deze helpt luchtcirculatie op gang. Deze type hor wordt gemakkelijk en zonder schroeven maar met draaiklemmen gemonteerd in het kozijn. Omdat het goed en strak aangesloten zit kunnen vliegen en muggen niet naar binnen.

Rolhorren voor ramen en deuren

Rolhorren zijn geschikt voor zowel deuren als ramen en heeft een lange levensduur. Dit komt doordat het gaas van de hor versterkt is door glasvezel. Hierdoor blijft hij mooi zelfs wanneer hij vaak open en dicht moet. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit ervoor dat het niet beschadigd of verkleurd door het weer.

Schuifhorren

Zoals de naam al doet vermoeden zijn schuifhorren geschikt voor schuifdeuren. Er zijn drie typen schuifhorren, namelijk met een vleugel, twee vleugels of drie vleugels. Het met glasvezel verstevigde gaas maakt dat de horren goed bestand zijn tegen weersomstandigheden.

Plisse horren

Kenmerkend voor plisse horren is dat ze ruimtebesparend zijn. Er is een klein profiel aanwezig waarin het gaas zich opvouwt. Het gaas komt standaard in het zwart, om het uitzicht zo optimaal mogelijk te behouden. Plisse horren zijn geschikt voor zowel deuren als ramen. 

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

  • Rojaflex voor bij u thuis
    Rojaflex voor uw zonnewering
    Rojaflex motor voor uw zonwering
    Systematiek van Rojaflex

"Wij bewegen het"

Rojaflex Buismotoren