Over Rojaflex

Het bedrijfsprofiel van Rojaflex

Als onderdeel van Schoenberger Enterprises©™ presenteren wij u Rojaflex. Een gevestigd bedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat, hiermee zijn wij een van de meest ervaren bedrijven op het gebied van rolluiken en zonwering. Wij staan bekend om de kwaliteit, technologie, design en de betrouwbaarheid van onze producten.

We bewegen het, dat is ons motto

We hebben ons niet alleen tot doel gesteld om te voldoen aan de groeiende eisen van eindgebruikers, architecten en gespecialiseerde bedrijven, maar om ze te overtreffen. Met het merk rojaflex® ™ en de producten, zullen we meer dan voldoen aan deze eisen.

Toekomst dankzij onze Know How

Door de constante ontwikkeling van nieuwe technologieën, het verfijnen van onze productieprocessen en de ervaring van onze ingenieurs en technici, zijn we in staat om te voldoen aan de toekomstig gestelde eisen.

Kwaliteitsnormen op het hoogste niveau

Al onze producten worden vervaardigd volgens de nieuwste technologie en zijn gecertificeerd door erkende instellingen (bijv. TÜV of VDE). Ze voldoen aan de laatste veiligheidsvoorschriften en zijn onderworpen aan strenge controles in het productieproces. Dit zorgt voor het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Service voor de klant

De distributie van onze producten gaat uitsluitend via geautoriseerde dealers. De professionele medewerkers zijn altijd beschikbaar om nieuwe vraagstukken vakkundig te beantwoorden of te reageren op bepaalde suggesties en verzoeken.


             ... Wij bewegen het
                                       ... Ook graag voor u

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten, neemt u dan contact met ons op voor een uitgebreide demonstratie, of vraag de brochure op in het contactaanvraag formulier hier naast.

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

RojaflexRojaflexRojaflexRojaflex

"Wij bewegen het"

Rojaflex Buismotoren