Rojaflex | Uw rolluik leverancier

Hoogwaardig, modern en veilig

Rolluiken bestaan uit lamellen en een onderlijst. Dit pantser geeft een stukje extra isolering aan uw huis of pand en leidt tot energie besparing, wat zeker de moeite waard is. In de wintermaanden wordt de uittreding van de stookwarmte beperkt en in de zomermaanden blijft het grootste gedeelte van de warmte buiten. Uw huis blijft hierdoor lekker koel. Verder werken Rojaflex rolluiken:

Op zoek naar een rolluik leverancier? Rojaflex voorbouw rolluiken zijn een vaste maatstaaf in de bouwtechniek. Dit komt door hun flexibele functionaliteit. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Rojaflex Solutions

Waar bestaat een rolluik uit?

Het hoofdbestandsdeel van een rolluik is de kast in zijn geheel. Er is keuze uit drie typen kasten, namelijk ronde, vierkante en rond aflopende. Het bouwmateriaal is sterk aluminium. Wat betreft de rolluikprofielen is er keuze uit kunststof en aluminium. Deze komen in verschillende afmetingen en in meerdere kleuren. Om ervoor te zorgen dat de lamellen niet verschuiven, worden de rolluik pantsers uitsluitend gearreteerd geleverd. De onderlijsten worden gemaakt van aluminium. 

Flexibele toepassingen

Onze rolluiken komen in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een rolluik beschikbaar is die past op de ramen van uw woning. Dit komt doordat wij tot op de millimeter nauwkeurig werken en er meerdere montagemogelijkheden mogelijk zijn per rolluik. Daarnaast zijn de onderdelen, zoals de kast, pantser en geleiders, te verkrijgen in verschillende kleuren. Rojaflex rolluiken worden voorzien van een buismotor, waardoor met een afstandsbediening de rolluiken kunnen worden bediend.

Rolluiken groothandel

Wij dienen al meer dan 130 jaar als internationale rolluik producent en zijn tegelijkertijd een groothandel voor rolluiken. Rojaflex richt zich op andere bedrijven en werkt dagelijks samen met vele grote en kleine bouw- en installatiebedrijven. Als betrouwbare en vooruitstrevende B2B rolluikenleverancier zorgen wij ervoor dat Nederland van de vele voordelen van technische geavanceerde rolluiken kan genieten!

Uw rolluiken levenancier!

Rojaflex heeft als rolluiken leverancier mensen overal ter wereld een aangenamer huisklimaat weten te bieden. Geïnteresseerd in onze rolluiken? Neem dan snel contact met ons op!

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

RojaflexRojaflexRojaflexRojaflex

"Wij bewegen het"

Rojaflex Buismotoren