Rolluiken van Rojaflex

Hoogwaardig, modern en veilig

De rolluikpantser bestaat uit de lamellen en de onderlijst. Deze pantser geeft een stukje extra isolering aan uw huis of pand. Dit leidt tot energie besparing die zeker merkbaar is. In de wintermaanden wordt de uittreding van de stookwarmte beperkt en in de zomermaanden blijft het grootste gedeelte van de warmte buiten, waardoor uw huis heerlijk koel blijft.

Rojaflex voorbouw rolluiken zijn een vaste maatstaaf in de bouwtechniek. Dit komt door hun flexibele functionaliteit. 

Rojaflex Solutions

Waar bestaat een rolluik uit?

Het hoofdbestandsdeel van een rolluik is de kast in zijn geheel. Er is keuze uit drie typen kasten, namelijk ronde, vierkante en rond aflopende. Het bouwmateriaal is sterk aluminium. Wat betreft de rolluikprofielen is er keuze uit kunststof en aluminium. Deze komen in verschillende afmetingen en in meerdere kleuren. Om ervoor te zorgen dat de lamellen niet verschuiven, worden de rolluik pantsers uitsluitend gearreteerd geleverd. De onderlijsten worden gemaakt van aluminium. 

Flexibele toepassingen

Onze rolluiken komen in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een rolluik beschikbaar is die past op de ramen van uw woning. Dit komt doordat wij tot op de millimeter nauwkeurig werken en er meerdere montagemogelijkheden mogelijk zijn per rolluik. Daarnaast zijn de onderdelen, zoals de kast, pantser en geleiders, te verkrijgen in verschillende kleuren.

                                                          (0528) 352417                                                       info@rojaflex.nl


info@rojaflex.nl

VRAAG BROCHURE AAN

Vul het contactformulier in en u ontvangt gelijk een brochure.

  • Rojaflex voor bij u thuis
    Rojaflex voor uw zonnewering
    Rojaflex motor voor uw zonwering
    Systematiek van Rojaflex

"Wij bewegen het"

Rojaflex Buismotoren